Γραφείο τελετών στην Θεσσαλονίκη «Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος»

Η πολιτική της εταιρείας μας «Γραφείο τελετών Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος» στη Θεσσαλονίκη έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και της κουλτούρας των υπηρεσιών. Γραφείο τελετών στην Θεσσαλονίκη «Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος», με την προσοχή και την υποστήριξη θα αντιμετωπιστεί από ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, θα παράσχει, αν χρειαστεί, ψυχολογική στήριξη.

Το προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός τους, καθιστούν δυνατή την πλήρη εξυπηρέτηση του πελάτη. Για όλα τα απαραίτητα εγγράφα και την οργάνωση μιας κηδείας, ο πράκτορας θα φτάσει ανά πάσα στιγμή και στον τόπο για σας. Όλες οι υπηρεσίες του γραφείου τελετών μας στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Похоронное агентство в Салониках

Ο θάνατος ενός αγαπημένου είναι τραγωδία. Το γραφείο τετετών «Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος», είναι εδώγια να αναλάβει όλες τις οργανωτικές πτυχές που συνδέονται με την κηδεία και να παρέχει υπηρεσίες κηδειών στο υψηλότερο επίπεδο. Κατανοούμε τη σοβαρότητα της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου και επομένως οργανώνουμε την παροχή υπηρεσιών κηδείας για κηδεία σύμφωνα με όλες τις ηθικές και ηθικές πτυχές. Η κηδεία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τελετουργικού του χωρισμού. Το πιο σημαντικό πράγμα που παραμένει μετά την ολοκλήρωση της ζωής ενός ατόμου είναι η μνήμη του. Όταν ένα άτομο φεύγει, ένα μέρος του παραμένει πάντα στην καρδιά ανθρώπων που μοιράζονται τη θλίψη και την ευτυχία μαζί του. Το προσωπικό του γραφείου μας, θα κάνει ό’τι είναι δυνατόν, ώστε τίποτα να μην σκουρύνει αυτές τις αναμνήσεις στις μέρες του αποχαιρετισμού. Παρέχουμε υπηρεσίες κηδειών σε επαγγελματικό επίπεδο.

(+30) 2310 68 95 35

(+30) 2310 68 95 35

Για εμάς δεν υπάρχουν «φτηνές» και «ακριβές» κηδείες. Κάθε κηδεία – ένα πλήρες σύνολο τελετουργικών αγαθών και υπηρεσιών που είναι απαραίτητα για την αξιοπρεπή τοποθέτηση – θα εκτελεστεί από την κηδεία «Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος» στη Θεσσαλονίκη με υψηλής ποιότητας φροντίδα, με προσεκτική φροντίδα στους αποθανόντες και κοντά τους.

Наталья,

Спасибо большое Константин, всё было очень достойно на похоронах нашей любимой бабушки.

Νικόλαος,

Ευχαριστώ Κώστα για την αξιοπρεπής ταφή της μητέρας μου. Όλα ήταν εν τάξη.

Владимир Николаидис,

Константин благодарим вас, достойные проводы моего любимого отца. Даже при нашем скромном бюджете вы смогли организовать очень хорошо. Спасибо вам и дай вам Бог долгих лет жизни!

Георгий Николпуло,

Огромное спасибо Костас. Όλα ήταν όμορα στην κυδεία του παππού μας. Και πάλι ευχαριστώ!

Δημήτης,

Σας ευχαριστούμε κυριε Κωστα. Αξιοπρέπεια και οργάνωση ήταν αντάξιο αντίο στην αγαπημένη μου θέια.